Kelner

Pracownik działu Gastronomii

Kelner

planowane zatrudnienie:

Zadania

  • Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za bezpośrednią obsługę Gości w restauracjach/barach hotelowych, przyjmowanie i realizację zamówień, doradzanie i pomoc w wyborze odpowiednich dań oraz napojów, realizację sprzedaży produktów promocyjnych, osiąganie planowanych założeń oraz zwiększanie wyników sprzedażowych, dbałość o czystość i porządek na sali.

Wymagania

  • gościnność i uśmiech
  • pozytywne usposobienie
  • wysoka kultura osobista
  • dokładność i dobra organizacja pracy
  • odpowiedzialność
  • dyspozycyjność
  • umiejętność pracy w zespole
  • płynna znajomość języka polskiego
  • znajomość języka angielskiego umożliwiająca komunikację
  • doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku będzie dodatkowym atutem

Oferujemy

  • stabilność zatrudnienia (umowa o pracę)
  • pracę w pierwszym 5 - gwiazdkowym hotelu w Karpaczu
  • pakiet przywilejów pracowniczych
  • pracę w dynamicznym zespole
  • szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego
  • atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do umiejętności
Aplikuj