Kucharz

Pracownik działu Gastronomii

Kucharz

planowane zatrudnienie:

Zadania

  • przygotowywanie dań zgodnie z recepturami
  • dbanie o porządek i przestrzeganie zasad BHP oraz higieny pracy
  • dbanie o odpowiednie przechowywanie i magazynowanie żywności oraz sprzętu kuchennego
  • współpraca z Szefem Kuchni oraz współpracownikami
  • dbanie o nienaganną czystość kuchni

Wymagania

  • min. 2 letnie doświadczenie na stanowisku kucharza (preferowana branża hotelowa)
  • dobra organizacja pracy
  • aktualna książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
  • pomysłowość i pasja do gotowania
  • zaangażowanie, sumienność i kreatywność
  • przestrzeganie standardów produkcji oraz estetyczne prezentowanie potraw
  • dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
  • gotowość do pracy zmianowej / nocnej

Oferujemy

  • stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
  • możliwość rozwoju
  • możliwość realizacji własnych pomysłów
  • przyjazną atmosferę
  • współudział w tworzeniu oferty pierwszego 5* obiektu w Karpaczu
Aplikuj